Acasă Noutăți O tânără a căzut și a rămas blocată într-un canal, în Satu Mare – Pompierii au reușit să o scoată abia după 2 ore

O tânără a căzut și a rămas blocată într-un canal, în Satu Mare – Pompierii au reușit să o scoată abia după 2 ore

de Comunicatul
0 comentariu

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în apropierea unui teren de sport din localitatea Vetiş. Tânăra femeie însoţită de un bărbat, a căzut într-un tub din PVC care face parte din reţeaua de canalizare a localităţii şi a rămas încarcerată acolo. Însoţitorul său a sunat la 112 şi a cerut ajutor, în condiţiile în care şi-a dat seama că nu o poate ajuta să iasă din tubul cu diametrul de aproximativ jumătate de metru. 

Când au ajuns la locul incidentului, salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au constatat că tânăra era conştientă şi cooperantă.

„S-a intervenit de urgenţă pentru extragerea acesteia, dar din cauza tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiş, care a adus la faţa locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenţia de salvare a luat sfârşit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanţei SAJ Satu Mare”, informează ISU Satu Mare. 

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, acuzând dureri la picioare în urma căzăturii.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.