Acasă Noutăți O femeie de 36 de ani a fost găsită împuşcată în piept, în maşina sa, într-o pădure din Tulcea

O femeie de 36 de ani a fost găsită împuşcată în piept, în maşina sa, într-o pădure din Tulcea

de Comunicatul
0 comentariu

O femeie de 36 de ani a fost găsită împuşcată în piept, în maşina sa, într-o pădure din judeţul Tulcea. Ea a fost declarată decedată, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Soţul acesteia anunţase Poliţia că ea a luat arma letală din casă şi a dispărut.

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Baia au fost sesizaţi, vineri, de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deţinea în mod legal, şi ar fi dispărut.

”În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împuşcată în zona pieptului. Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii”, a arătat sursa citată de News.ro.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.