Acasă Noutăți O familie cu 3 copii a intrat cu mașina pe un drum închis și a rămas înzăpezită. Intervenția de salvare a durat 3 ore

O familie cu 3 copii a intrat cu mașina pe un drum închis și a rămas înzăpezită. Intervenția de salvare a durat 3 ore

de Comunicatul
0 comentariu

Trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei pe timp de iarnă din judeţul Caraş-Severin, între Poiana Mărului şi staţiunea Semenic. Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru salvarea familiei, potrivit News.ro.

„Jandarmii şi salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, sâmbătă seară, pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de staţiunea Semenic, în care se aflau trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii acestora. În jurul orei 17.30, tatăl a cerut ajutor prin apel la 112, anunţând că nu mai poate înainta cu maşina din cauza stratului foarte mare de zăpadă”, a transmi duminică Jandarmeria Română.

„Misiunea a durat peste trei ore, fiind îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile, drumul accidentat, dar şi distanţa mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul. Până la deszăpezirea maşinii, cei trei copii şi mama lor au fost adăpostiţi la căldură, în autospeciala Jandarmeriei”, potrivit comunicatului.

După eforturile jandarmilor şi salvamontiştilor, întreaga familie a ajuns în siguranţă acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Editor : M.B.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.