Acasă Noutăți Noile PROBLEME ale ELECTRICA si Informarile de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani – iDevice.ro

Noile PROBLEME ale ELECTRICA si Informarile de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani – iDevice.ro

de Comunicatul
0 comentariu

Noile PROBLEME ELECTRICA Informarile ULTIM MOMENT Clientii Romani

ELECTRICA, grupul de energie cel mai mare din Romania in momentul de fata, pe care se bazeaza milioane de romani pentru furnizarea de energie electrica in fiecare zi, a decis sa aduca in imediata atentie a acestora problemele cu care se confrunta. Cei de la ELECTRICA au publicat pe propriul website o harta in care afiseaza informatii cu privire la incidentele din cauza carora este intrerupta furnizarea de energie electrica la nivelul judetelor in care furnizeaza energie.

ELECTRICA incearca sa-i tina in mod constant informati pe clientii din Romania cu privire la problemele cu care se confrunta reteaua sa, iar in momentul de fata exista atat intreruperi accidentale, cat si intreruperi programate ale furnizarii de energie. 19 judete din Romania sunt deservite de catre ELECTRICA cu energie electrica in momentul de fata, iar din pacate in toate dintre ele exista probleme la ora actuala, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos.

Noile PROBLEME ELECTRICA Informarile ULTIM MOMENT Clientii Romani 11 iulie 2024

ELECTRICA incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa se bucura de energie electrica fara probleme in fiecare zi, dar in anumite situatii intreruperile n-au legatura cu compania, ci din pacate sunt legate de probleme de diverse tipuri. In ciuda acestor lucruri, cei de la ELECTRICA furnizeaza in cadrul hartii cu informatii despre incidente si detalii legate de locatiile in care intreruperile sunt intalnite, dar si durata pentru rezolvarea tuturor problemelor.

ELECTRICA afiseaza aceste tipuri de informatii doar in cazul situatiilor in care exista intreruperi programate pentru diverse tipuri de lucrari, nu si in cazul intreruperilor accidentale, asa ca in aceasta situatie nu stim cand se va rezolva orice situatie de intrerupere. In ciuda acestui lucru, ELECTRICA incearca sa ii ajute pe clienti sa se bucure in fiecare zi de energie electrica la cele mai inalte standarde, asa ca e important sa va uitati cu atentie la harta, daca aveti probleme.

ELECTRICA actualizeaza in mod constant aceasta harta, oferind tot timpul informatii cu privire la ceea ce se intampla, asa ca daca sunteti interesati sa aflati detalii actualizate, nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea ce se intampla in teren.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.