Acasă Noutăți Noi date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte a fost externat din spital – SURSE

Noi date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte a fost externat din spital – SURSE

de Comunicatul
0 comentariu

Noi date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte a fost externat din spital – SURSE

Traian Băsescu, fost președinte al României
Traian Băsescu, fost președinte al României

Avem date de ultimă oră despre Traian Băsescu. Potrivit unor surse, fostul președinte ar fi fost externat în această dimineață din spital. Acesta a petrecut peste o săptămână la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde ar fi fost conectat la aparatul de oxigen.

După câteva zile în care a fost internat în spital, Traian Băsescu a fost externat, astăzi, din spital, conform surelor citate de Realitatea PLUS. 

Vineri seară, fostul președinte a ajuns într-o stare destul de gravă la Spitalul Militar din Capitală. În tot acest timp, el a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale, unde a avut parte de un tratament extrem de stric. Medicii au stabilit că Băsescu suferă de viroză pulmonară puternică. 

În prezent, medicii spun că evoluția fostului președinte este una pozitivă, însă starea sa de sănătate rămâne una instabilă și asta din cauza unor afecțiuni preexistente. Vorbim despre o afecțiune cronică ce a dus la îngustarea arterelor, dar și despre hipertensiune arterială, precum și despre o condiție pulmonară care se manifestă prin apariția rapidă a oboselii. 

Mai mult decât atât, în urmă cu doi ani Traian Băsescu a suferit un infarct, fiind internat de urgență la un spital din Bruxelles. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.