Acasă Noutăți Nicușor Dan, despre alegerile pentru Primăria Capitalei din acest an: „Va fi veșnica luptă între dreapta și PSD”

Nicușor Dan, despre alegerile pentru Primăria Capitalei din acest an: „Va fi veșnica luptă între dreapta și PSD”

de Comunicatul
0 comentariu

Alegerile de anul acesta pentru funcţia de primar al Capitalei vor ilustra „veşnica luptă între dreapta şi PSD”, a declarat, duminică, primarul general, Nicuşor Dan, informează Agerpres.

„Sunt alegeri într-un tur. În alegerile dintr-un tur, tot timpul lucrurile se polarizează între doi candidaţi. Unul va fi de la PSD, al doilea… îl aveţi în faţă. Cred că există o majoritate în Bucureşti care s-a manifestat în 2020 şi care preferă lucrurile serioase, şi nu jaful şi spoiala marca PSD. E o decizie care le va aparţine oamenilor. Va fi veşnica luptă între dreapta şi PSD”, a afirmat acesta, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia sa, atunci „când ai doi candidaţi care depăşesc, fiecare, 30%, e foarte greu să apară un al treilea candidat”.

Nicuşor Dan a vorbit şi de o problemă de gestionare, legată de vizele de flotant ale unor locuitori ai Capitalei.

„Vreau să atrag din nou atenţia asupra faptului că, dacă alegerile vor fi devansate, mulţi oameni care locuiesc în Bucureşti, dar ştiau că trebuie să îşi facă viză de flotant cu şase luni înainte, nu vor putea vota. Deci, atrag atenţia asupra acestui fapt şi, dacă Parlamentul, care e legiuitor, va decide ca alegerile să fie devansate, eu solicit să se rezolve problema cu vizele de flotant, astfel încât oamenii care locuiesc de fapt în Bucureşti, plătesc taxe în Bucureşti, să poată să voteze în Bucureşti”, a spus edilul.

PNL a decis să nu mai susțină candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. „Am anunțat și anunțăm că din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, criteriile PNL, filiala București, din discuțiile avute cu președintele filialei, Sebastian Burduja, PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicușor Dan este susținut pentru un nou mandat la Primăria Capitalei de Alianţa Dreapta Unită, au declarat duminică liderii celor trei partide care formează Alianţa, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

Editor : M.L.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.