Acasă Noutăți Nicolae Ciucă: „PNL şi-a asumat guvernarea pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică”

Nicolae Ciucă: „PNL şi-a asumat guvernarea pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică”

de Comunicatul
0 comentariu
Nicolae Ciucă: „PNL şi-a asumat guvernarea pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică”
Nicolae Ciucă: „PNL şi-a asumat guvernarea pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică”

Preşedintele PNL – Nicolae Ciucă a declarat, sâmbătă, la Câmpulung, că formaţiunea pe care o conduce a intrat în actuala coaliţie de guvernare pentru că România avea nevoie de stabilitate politică, într-un context marcat de numeroase crize.

„Este adevărat, Partidul Naţional Liberal şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie de trei, ulterior de doi, pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică, ţara avea nevoie să asigure trecerea prin toate aceste crize succesive şi suprapuse şi ţara avea nevoie să meargă mai departe. Pentru toate astea, uneori este nevoie să facem şi un minim sacrificiu de orgoliu.

L-am făcut, îl facem şi îl vom face în continuare. Dar pentru asta nu cerem ca cineva să vină să o aprecieze deschis. Trebuie doar să ne respecte. Minimul respect pentru ceea ce noi putem să oferim şi am oferit şi vom oferi în continuare”, a spus Nicolae Ciucă la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung.

„Nu trebuie să ne fie teamă să vorbim despre ceea ce am făcut, cum nu trebuie să ne fie teamă să recunoaştem ceea ce nu am făcut, este omeneşte. (…) Fiecare dintre noi trebuie să mergem pe stradă şi, indiferent de orientarea politică a celor cu care intrăm în dialog, trebuie să recunoaştem şi ce n-am făcut”, a spus liderul liberal.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.