Acasă Noutăți Nicolae Ciucă, întâlnire cu vicepreședintele SUA Kamala Harris, în prezența președintelui Klaus Iohannis

Nicolae Ciucă, întâlnire cu vicepreședintele SUA Kamala Harris, în prezența președintelui Klaus Iohannis

de Comunicatul
0 comentariu

Nicolae Ciucă, întâlnire cu vicepreședintele SUA Kamala Harris, în prezența președintelui Klaus Iohannis

Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis s-au întâlnit cu vicepreședintele SUA Kamala Harris
Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis s-au întâlnit cu vicepreședintele SUA Kamala Harris

Liderul PNL, generalul în rezervă Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu vicepreședintele SUA Kamala Harris, în prezența președintelui român Klaus Iohannis. Ciucă a participat, alături de șeful statului, la lucrările Summitului NATO de la Washington, unde s-au luat decizii cruciale privind evoluția războiului din Ucraina.

Au început lucrările Summitului NATO de la Washington, unde particip alături de președintele Klaus Iohannis. Este cea mai importantă reuniune internațională din acest an în domeniul apărării, unde se discută viitorul securității Europei”, a transmis liderul PNL Nicolae Ciucă.

Generalul în rezervă a remarcat și importanța ajutorului militar pe care România și alte câteva dintre cele mai puternice țări ale Alianței nord-atlantice îl vor acorda Ucrainei.

Ajutorul pe care statele membre îl vor acorda Ucrainei va fi esențial în parcursul ulterior al războiului. Alături de SUA, de Germania, de Olanda și de Italia, România se numără printre membrii Alianței care vor sprijini Ucraina cu sisteme defensive anti-aeriene, menite să protejeze civilii de rachetele rusești. Angajamentul nostru comun a fost apreciat de președintele american Joe Biden, în discursul său din deschiderea Summitului“, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, mesaj crucial de la Summitul NATO de la Washington: Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.