Acasă Noutăți Netanyahu, ședință de urgență – Premierul promite să “demoleze” Hamas

Netanyahu, ședință de urgență – Premierul promite să “demoleze” Hamas

de Comunicatul
0 comentariu
Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu

Tensiuni tot mai mari în Israel acolo unde premierul Benjamin Netanyahu a convocat o ședință de urgență a cabinetului său.

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a convocat duminică pentru prima dată cabinetul de urgenţă extins al ţării, afirmând că unitatea naţională afişată a transmis un mesaj în ţară şi în străinătate, în timp ce ţara se pregăteşte să “demoleze Hamas” în Gaza, relatează Reuters.

Reuniunea, care a avut loc în cartierul general militar din Tel Aviv, a început cu un moment de reculegere ţinut de miniştri în memoria celor 1.300 de israelieni ucişi în atacul şocant al Hamas din 7 octombrie, se arată într-o înregistrare video publicată de biroul lui Netanyahu.

Salutându-l pe fostul deputat de opoziţie Benny Gantz, care s-a alăturat guvernului împreună cu mai mulţi membri ai partidului său săptămâna trecută, Netanyahu a declarat că toţi miniştrii lucrează non-stop, cu un front unit.

”Hamas a crezut că vom fi dărâmaţi. Noi suntem cei care vom demola Hamas”, a declarat Netanyahu, adăugând că această demonstraţie de unitate ‘trimite un mesaj clar naţiunii, inamicului şi lumii”.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.