Acasă Noutăți Netanyahu, după eliberarea celor patru ostatici israelieni din Fâșia Gaza: „Îi vom aduce pe toți acasă, vii sau morți. Nu vom renunța”

Netanyahu, după eliberarea celor patru ostatici israelieni din Fâșia Gaza: „Îi vom aduce pe toți acasă, vii sau morți. Nu vom renunța”

de Comunicatul
0 comentariu

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a salutat sâmbătă operaţiunea care a permis eliberarea a patru ostatici israelieni din Fâşia Gaza, o dovadă, potrivit lui, că Israelul „nu cedează în faţa terorismului”, informează AFP, citată de Agerpres.

„Aţi demonstrat că Israelul nu cedează în faţa terorismului şi acţionează cu o creativitate şi un curaj nelimitate pentru a-i aduce pe ostaticii noştri acasă. Nu vom renunţa până când nu ne vom realiza misiunea şi până când nu vom aduce acasă toţi ostaticii, pe cei vii şi cei morţi”, a declarat Netanyahu în atenţia forţelor israeliene, potrivit unui comunicat al biroului de presă al premierului.

Armata israeliană a anunţat sâmbătă eliberarea a patru ostatici israelieni în urma unei operaţiuni militare „dificile”, în centrul Fâşiei Gaza.

Este vorba de Noa Argamani, 26 de ani, Almog Meir Jan, 22 de ani, Andrey Kozlov, 27 de ani, şi Shlomi Ziv, 41 de ani, răpiţi de Hamas pe 7 octombrie de la festivalul de muzică electro Nova, a precizat armata.

Potrivit biroului de presă al premierului, Netanyahu a discutat la telefon cu Noa Argamani, a cărei mamă este bolnavă de cancer cerebral.

Răspunzând la o întrebare a premierului care o întreba cum se simte, fosta ostatică a răspuns: „Foarte bucuroasă, nu am vorbit în ebraică de atât de mult timp”.

„Nu te-am abandonat nicio secundă”, a continuat Netanyahu în timpul acestei convorbiri telefonice.

Editor : Bianca Chirilă

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.