Acasă Noutăți Nepoata lui Belousov își imploră unchiul să nu mai ucidă copii ucraineni: „Te rog, gândește-te la ce faci. Nu înrăutăți situația”

Nepoata lui Belousov își imploră unchiul să nu mai ucidă copii ucraineni: „Te rog, gândește-te la ce faci. Nu înrăutăți situația”

de Comunicatul
0 comentariu

Nepoata ministrului rus al Apărării îi cere unchiului său să nu mai omoare copii ucraineni. Femeia, care trăiește în Statele Unite, a zis că masacrele nu îi aduc niciun beneficiu lui Andrei Belousov. Totodată, i-a amintit unchiului ei că are rude care trăiesc la Kiev și că bunicii lui sunt îngropați în capitala Ucrainei.

Natalia Vertinskaia – nepoata lui Andrei Belousov, ministrul rus al Apărării: „Faptul că rachetele au zburat spre Kiev este vina ta și semn al implicării tale. Unchiule Andrei, te rog, gândește-te la ce faci. Situația nu mai poate continua așa. Patru copii au murit în orașul meu din cauză că tu ai lansat o rachetă. Ce crezi, ce karma crezi că ai acum, ce crezi să te așteaptă în viitor? Unchiule Andrei, nu înrăutăți situația, te implor. Nu se va ajunge la ceva bun. Nu vei avea niciun câștig personal. Nu o să fii mai sănătos, mai fericit, mai bogat deoarece copii din Ucraina vor muri în continuare.”

Cel mai mare spital de copii din Kiev a fost lovit luni de o rachetă rusească. În aceeași zi, rușii au atacat și alte orașe și cel puțin 37 de oameni au murit, ar alți 170 au fost răniți.

Atacul aerian a vizat Kiev, Dnipro, Krivoi Rog, Sloviansk, Pokrovsk şi Kramatorsk, a informat Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

Atacul din 8 iulie a fost cel mai mortal din ultimele luni. Aproape 100 de clădiri au fost avariate, inclusiv maternităţi şi spitale pentru copii, un centru de afaceri, un colegiu, mai multe case şi grădiniţe, potrivit lui Volodimir Zelenski.

Editor : B.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.