Acasă Noutăți Moștenitoarea unui miliardar e pe punctul să devină noua stea a tenisului. Cine e Emma Navarro, cu un parcurs de senzație la Wimbledon

Moștenitoarea unui miliardar e pe punctul să devină noua stea a tenisului. Cine e Emma Navarro, cu un parcurs de senzație la Wimbledon

de Comunicatul
0 comentariu

A apărut un nume nou pe scena tinerelor vedete în tenis. Emma Navarro se impune rapid ca o forță de luat în seamă în turneul de seniori, tânăra de 23 de ani ajungând în sferturile de finală la Wimbledon din acest an. Navarro este fiica lui Ben Navarro, CEO-ul Sherman Financial Group, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, scrie CNN.

Navarro a învins-o pe campioana la US Open, Coco Gauff, în două seturi: 6-4, 6-3.

„Sunt foarte recunoscătoare să fiu aici, pe teren, la un turneu cu atât de multă istorie și tradiție, unde au jucat atâtea legende înaintea mea”, a spus Navarro în timpul interviului ei de după meci. după ce a învins-o pe pe Gauff.

„Este o adevărată onoare. Abia aștept să joc din nou.”, a adăugat ea.

Navarro demonstrează la Wimbledonul de anul acesta că este în formă fizică de excepție, după un sezon impresionant. Ea a ajuns în turul trei la Australian Open la începutul acestui an. Potrivit WTA, ea a câștigat 33 de meciuri la nivel de turneu în 2024, de peste două ori mai multe decât a câștigat anul trecut, ceea ce i-au adus venituri de 1.074.546 dolari doar în acest an.

Ea și-a câștigat primul titlu WTA în ianuarie și a urcat de la locul 149 în lume la începutul sezonului trecut până la poziția actuală de numărul 17 mondial. Ea a declarat că în evoluție a ajutat-o mentalitatea că trebuie să trateze fiecare meci cu aceeași responsabilitate, nu ca și când unul ar fi mai puțin important decât altul.

La fel ca compatriota Jessica Pegula, Navarro este fiică de miliardar. Tatăl ei, Ben Navarro, este fondatorul și CEO-ul Sherman Financial Group, iar averea lui este evaluată de Forbes la valoarea de 1,5 miliarde de dolari.

Într-un interviu pentru Tennis Channel la începutul acestui sezon, Navarro a declarat că a moștenit de la tatăl ei atitudinea calmă și mentalitatea. „Probabil este cel mai deștept tip pe care îl cunosc, ne-a transmis mie și fraților mei multe cunoștințe și înțelepciune de-a lungul anilor”, a spus ea .„M-a învățat multe despre cum să privesc lucrurile, în special pe teren”

În ciuda faptului că urmează să moștenească o avere, Navarro pare hotărâtă să-și facă propriul nume și are șansa să facă asta la Wimbledon din acest an.

Ea o va înfrunta marți pe italianca Jasmine Paolini pentru un loc în semifinale.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.