Acasă Noutăți Monica Tatoiu își sprijină financiar fiul. Tânărul are un salariu de 4.000 de lei și nu se poate descurca: „Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune” – VIDEO

Monica Tatoiu își sprijină financiar fiul. Tânărul are un salariu de 4.000 de lei și nu se poate descurca: „Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune” – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu

Câți bani îi dă Monica Tatoiu fiului său în fiecare lună

Monica Tatoiu a recunoscut că își ajută fiul cu bani. Aceasta a mărturisit că i-a cumpărat lui Victoraș și un apartament mobilat, însă tânărul a preferat să vândă mobila și să își ia el alta pe gustul lui. Cu toate astea, fiul Monicăi Tatoiu nu a reușit să-și cumpere mobila dorită așa că face sacrificii și doare pe o saltea.

 „Din salariu nu poate să trăiască. I-am cumpărat un apartament complet mobilat, dar acum doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”. 

La 30 de ani, Victoraș Tatoiu încă primește ajutor financiar de la mama sa, o femeie de afaceri de succes, iar Monica Tatoiu îi oferă acest sprijin lunar, fără condiții. Ea a dezvăluit că îi oferă fiului său suma de 6.000 de lei în fiecare lună. Pe lângă acest ajutor, i-a cumpărat și un apartament mobilat.

Victoraș, absolvent de design, câștigă un salariu de 4.000 de lei pe lună, sumă pe care o consideră insuficientă pentru a se descurca.

„Chiar dacă Victor este un adult, îl sprijin financiar. Este fericit că are o meserie care îi place, chiar dacă nu câștigă foarte mult. I-am explicat că este umilitor să trăiască din banii părinților. Îi dau 6.000 de lei pe lună pentru că este artist. Să fii artist nu e ușor… trebuie să ai sprijin de la mama sau de la parteneră. Când a decis să devină designer, după ce a studiat inginerie la Londra și putea să lucreze într-o corporație, mi-a spus că nu poate lucra într-un birou și că vrea să fie designer. A studiat designul la Milano, a câștigat două premii cu compania la care lucra, dar i-au furat premiul și a doua zi a venit acasă spunând că nu mai vrea să lucreze pentru italieni pentru că sunt hoți. Acum are un proiect interesant din care spune că își va lua o mașină în leasing din banii lui, dar nu poate trăi cu 4.000 de lei pe lună. Are două pisici. I-am cumpărat un apartament complet mobilat, dar el dărâmă tot și spune că își face el mobilă. A vândut toate mobilele. Doar bucătăria a rămas. Doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”, a relatat Monica Tatoiu în podcastul moderat de Bursucu.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.