Acasă Noutăți Mitică Dragomir nu e deranjat de noua ordine alimentară. “Am mâncat INSECTE și SERPI. Dar nu-i poți obliga pe toți!”

Mitică Dragomir nu e deranjat de noua ordine alimentară. “Am mâncat INSECTE și SERPI. Dar nu-i poți obliga pe toți!”

de Comunicatul
0 comentariu

“Dacă noi de 2.000, de 10.000 de ani nu mâncăm așa ceva, este greu acum să ne schimbăm. Noi avem prejudecati greu de distrus. Nu neapărat religia, ci prejudecățile. Trebuie înțeles omul, nu poți să-l obligi în toate. (…) Eu am mâncat în China șerpi, crocodili, insecte de mare. Am mâncat așa ceva, de să spun că nu?! Și unele mi-au plăcut, sicer! Dar pe nevasta mea nu poți să o convingi să mănânce așa ceva nici să o împuști. Eu m-am adaptat pentru că știu ce este sărăcia, daca-mi dădeai să mănânc greieri copți, aș fi mâncat, aș fi mâncat și pământ”, a afirmat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Deși în România a rămas încă un subiect controversat, consumul de insecte ia amploare în celelalte state din întreaga lume. Feluri de mâncare cu lăcuste, viermi, tarantule și chiar ouă de furnică se găsesc atât în restaurante cât și în magazine. În România, făina de insecte nu a fost acceptată pentru consum, iar italienii au refuzat și ei, totul după ce Comisia Europeană a autorizat consumul. 

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.