Acasă Noutăți Mioara Roman, înmormântată cu mult fast. Colivă acoperită cu foiță de aur și slujbă cu 4 preoți

Mioara Roman, înmormântată cu mult fast. Colivă acoperită cu foiță de aur și slujbă cu 4 preoți

de Comunicatul
0 comentariu
Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de cele 2 fiice
Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de cele 2 fiice

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani într-un azil de bătrâni, iar Oana Roman a ținut ca mama ei sa fie înmormântată așa cum se cuvine și a organizat o ceremonie de lux. Coliva ce a fost împărțită celor prezenți la slujba de înmormântare a fost acoperită cu foiță de aur de 24 de karate. 

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și de către persoane care nu au cunoscut-o în viața reală, însă au dorit să îi aducă un ultim omagiu. Oana Roman și-a dorit ca înmormântarea să fie una fastuoasă. Coliva a fost acoperită cu foiță de aur de 24 de karate, iar slujba a fost oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe Nou de patru preoți. Spre cimitir a fost condusă cu o limuzină.

Petre Roman, fostul soț al Mioarei i-a adus un ultim omagiu duminică, atunci când a mers la Biserica Sfântul Gheorghe Nou cu un buchet de flori albe însă a stat doar 10 minute. Și fostul președinte Traian Băsescu, dar și designerul Cătălin Botezatu au trimis coroane de flori.

Mioara Roman s-a stins din viață la azil din Snagov, acolo unde era internată de mai mulți ani. Mama Oanei Roman a făcut stop cardio-respirator în somn, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.