Acasă Noutăți Ministerul Apărării, mesaj de condoleanțe pentru familia unui tânăr militar – doi copii, rămași în grija bunicilor după ce părinții au plecat în Cer. Și tu poți ajuta!

Ministerul Apărării, mesaj de condoleanțe pentru familia unui tânăr militar – doi copii, rămași în grija bunicilor după ce părinții au plecat în Cer. Și tu poți ajuta!

de Comunicatul
0 comentariu

Ministerul Apărării, mesaj de condoleanțe pentru familia unui tânăr militar – doi copii, rămași în grija bunicilor după ce părinții au plecat în Cer. Și tu poți ajuta!

Cristina și Ionuț Alfred Toncu
Cristina și Ionuț Alfred Toncu

În 2020, în preajma Crăciunului, Cristina se stingea, la doar 29 de ani, la doar câteva ore după ce născuse un băiețel. Era al doilea copil al cuplului din Corabia, județul Olt. Ionuț, soțul ei, era singurul sprijin pentru cei doi copii rămași fără mamă. Duminică, inima lui s-a oprit, măcinată de durerea infinită. Acum, micuții, au rămas și fără tată. Ministerul Apărării Naționale a postat, pe o rețea socială, un apel către oamenii cu suflet care pot și vor să întindă o mână de ajutor copiilor și bunicilor în grija cărora se află aceștia.

“O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau!

Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.

Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.

Rămas bun, camarade!”, a scris MApN, pe Facebook. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.