Acasă Noutăți Mihai Tudose: „Așa cum o joacă Geoană acum, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă… candidează! Nu strânge nici semnăturile”

Mihai Tudose: „Așa cum o joacă Geoană acum, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă… candidează! Nu strânge nici semnăturile”

de Comunicatul
0 comentariu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susţinere pentru a candida la alegerile prezidenţiale, informează news.ro.

„Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, «Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi», vine răspunsul ăla românesc: «Mai du-te, mă, … candidează!»”, a comentat Mihai Tudose la Prima TV.

În toamnă, Mihai Tudose spunea, ironic, că „în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”. Patru luni mai târziu, Tudose nu retractează: „Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”.

„Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”, a spus Mihai Tudose la Prima TV.

Mihai Tudose a fost întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să-l susţină pe Mircea Geoană pentru prezidenţiale.

„PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm”.

Editor : M.L.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.