Acasă Noutăți Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată în Copenhaga

Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată în Copenhaga

de Comunicatul
0 comentariu

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, era în stare de șoc după ce a fost atacată și lovită de un bărbat vineri în centrul capitalei Copenhaga, a relatat agenția de presă Ritzau, citând poliția și biroul premierului, transmite Reuters.

Premierul danez a scăpat după ce a fost agresată și nu prezenta semne de vătămare, a declarat pentru Reuters un locuitor din zonă.

„Prim-ministrul Mette Frederiksen a fost bătut vineri seara la Kultorvet (piața, red.) din Copenhaga de un bărbat care a fost ulterior arestat. Prim-ministrul este șocat de incident”, a declarat biroul acesteia într-un comunicat, fără a da alte detalii.

Poliția din Copenhaga și serviciul național de securitate și informații al Danemarcei au confirmat incidentul pentru Reuters, dar au refuzat să ofere mai multe detalii.

„Părea puțin stresată”, a declarat pentru Reuters Soren Kjergaard, care lucrează ca barman în piață, după ce a văzut-o pe șefa Executivului danez escortată de serviciul de securitate, în urma agresiunii.

Ministrul danez al Mediului, Magnus Heunicke, a declarat pe platforma X: „Mette este, în mod natural, șocată de atac. Trebuie să spun că ne cutremură pe toți cei care îi suntem apropiați”.

Bărbatul a fost arestat în urma incidentului, a precizat Ritzau.

Editor : A.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.