Acasă Noutăți Mesaj tulburător al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: “Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul”

Mesaj tulburător al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: “Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul”

de Comunicatul
0 comentariu

Mesaj tulburător al mamei fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: “Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul”

Tragedia din Grădina Botanică din Craiova/ Arhivă foto
Tragedia din Grădina Botanică din Craiova/ Arhivă foto

La o lună de la atacul cumplit în care adolescenta de 17 ani din Craiova a fost ucisă în grădina botanică, mama acesteia a postat pe Facebook un mesaj emoționant și un filmuleț cu fiica ei. 

Mama adolescentei a scris și un mesaj la videoclipul de câteva secunde: ”Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum”.

Apropiații spun că Ana Maria Lungu, mama adolescentei, își petrece ore-n șir privind fotografiile fiicei sale sau vizionând videoclipurile acesteia.

Meliss era pasionată de muzică, o pasiune pe care o împărtășea cu Emanuel Bădică, băiatul cu care era în parc în momentul atacului.

După ce au fost loviți de mai multe ori cu un cuțit de către agresor, Meliss a murit, iar Emi, prietenul acesteia, a ajuns în stare gravă la spital însă a supraviețuit. 

Citește și Tragedia din Grădina Botanică din Craiova. Tânărul de 19 ani a fost externat din spital. Prietena lui de 14 ani nu a supraviețuit atacului – VIDEO

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.