Acasă Noutăți Mercur retrograd în aprilie 2024. Zodia care va suferi cel mai mult

Mercur retrograd în aprilie 2024. Zodia care va suferi cel mai mult

de Comunicatul
0 comentariu

Pe măsură ce ne apropiem de luna aprilie, ne apropiem de primul Mercur retrograd din 2024. Această perioadă retrogradă durează de la 1 aprilie până la 24 aprilie. Va fi o perioadă de trei săptămâni în care conversațiile despre astrologie vor fi tot mai frecvente.

Mercur retrograd în aprilie 2024

Mercur retrograd este fenomenul în care Mercur pare că se mișcă înapoi pe cer, din cauza unghiului particular al planetei față de Pământ la momentul respectiv.

Această apariție a câștiga o atenție aparte în astrologie în ultimi ani. Este o perioadă perfectă pentru a te familiariza cu conceptul de Mercur retrograd, acest tranzit special va fi deosebit de complicat.

Astrologii spun că impactul acestui tranzit afectează toate aspectele vieții noastre care se află sub stăpânirea lui Mercur.

Mercur este planeta comunicării, călătoriilor și tranzitului. Cânt Mercur cade în retrograd, aceste zone particulare pot fi pline de provocări.

Orice lucru care implică mișcarea această va afecta sectoarele guvernate de Mercur. Mercur retrograd seamănă mai mult cu un vârtej scurt care provoacă suficient haos încât să poți schimba multe aspecte în trei săptămâni.

La ce să te aștepți de la Mercur retrograd

Orice Mercur retrograd este plin de surprize și provocări. Principala sursă a problemelor ese totuși perioada de tranzit.

Totodată, Mercur retrograd se întâmplă să cadă în sezonul Berbecului. Berbecii sunt plini de energie, iubitori de distracție, dar și buni prieteni. Însă Berbecii pot fi competitivi și uneori agresivi. Astrele spun că acești nativi vor fi afectați cel mai mult de sezonul lui Mercur retrograd.

Influența Berbecului înseamnă că problemele aduse de Mercur retrograd vor fi greu de evitat. Cuvintele tale ar putea fi interpretate greșit.

Ar putea apărea probleme în relație sau la locul de muncă. Argumentele vor apărea ușor, iar certurile vor fi tot mai dese. Provocările legate de transport vor fi, de asemenea, comune.

Sezonul Berbecului afectează mult planurile legate de călătorii. Chiar dacă va fi o perioadă dificilă, nativii sunt sfătuiți să se relaxeze și să ia lucrurile pas cu pas.

Mercur retrograd va trece prin mai multe etape, însă cea mai afectată zodie va rămâne Berbecul.

Cum abordezi perioada aflată în Mercur retrograd

Mesajul de bază pentru acest Mercur retrograd este să te gândești înainte de a vorbi sau a acționa. Berbecul este un semn care tinde să spună primul lucru care îi vine în minte.

Deși această onestitate face parte din motivul pentru care ne descurcăm mai greu în această perioadă. Deși multe persoane s-ar putea să se simtă mai puternice și mai pasionale, altele s-ar putea să se simtă mai ușor de ușor de enervat.

Conversațiile vor fi și ele dificile, motiv pentru care este important să iei lucrurile pas cu pas. Este important ca în această perioadă să-ți calculezi cu atenție mișcările și să-ți măsori cuvintele. Cuvintele tale se pot întoarce oricând împotriva ta.

Perioada lui Mercur retrograd s-ar putea să te facă să te simți lipsită de energie. Încearcă să abordezi fiecare etapă cu răbdare și să faci față provocărilor care apar în zilele lui Mercur retrograd.

SURSA

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.