Acasă Noutăți Membru al SOS, reclamat că oferea bani alegătorilor în Ștefăneștii de Jos. Avea în mașină liste cu nume și teancuri de bani

Membru al SOS, reclamat că oferea bani alegătorilor în Ștefăneștii de Jos. Avea în mașină liste cu nume și teancuri de bani

de Comunicatul
0 comentariu

Scandal cu mascații la Ștefăneștii de Jos, în Ilfov. Poliția face verificări după ce un bărbat a fost prins cu teancuri de bani pe care ar fi intenționat să le împartă alegătorilor pentru a vota cu un anumit candidat. A fost oprit și înconjurat de forțele speciale și percheziționat.

Acțiune de amploare a polițiștilor din Voluntari, după ce o persoană a sesizat la 112, în jurul orei 12.20, că un bărbat oferea plicuri cu bani oamenilor ca să îi determine să voteze cu anumite persoane.

În sesizare se reclama că bărbatul mergea cu o mașină cu număr de Ilfov, și împărțea sume de bani persoanelor, în context electoral.

Agenții de poliție au depistat mașina în jurul orei 12:40, în localitatea Ștefăneștii de Jos iar cu ocazia legitimării s-a stabilit că vehiculul era condus de Dumitru Claudiu Vicențiu, membru al partidului SOS.

La percheziții, în mașină au fost găsite mai multe plicuri cu sume de bani și liste cu nume.

Polițiștii, jandarmii și mascații fac cercetare la fața locului și va fi întocmit dosar penal.

Editor : I.C

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.