Acasă Noutăți Marcel Ciolacu: „Mandatul meu şi al conducerii PSD expiră pe 24 august. Trebuie să avem alegeri”

Marcel Ciolacu: „Mandatul meu şi al conducerii PSD expiră pe 24 august. Trebuie să avem alegeri”

de Comunicatul
0 comentariu
Marcel Ciolacu: „Mandatul meu şi al conducerii PSD expiră pe 24 august. Trebuie să avem alegeri”
Marcel Ciolacu: „Mandatul meu şi al conducerii PSD expiră pe 24 august. Trebuie să avem alegeri”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că pe data de 24 august expiră mandatul întregii conduceri a Partidului Social Democrat, motiv pentru care este nevoie de un congres în care să fie aleasă noua conducere, dar să fie desemnat şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale.

“Eu urmează să fac împreună cu colegii mei din Biroul Permanent al PSD un calendar. Cu certitudine vom începe cu Consiliul Politic Naţional, unde vom face regulile pentru candidaţii atât la partid cât şi pentru funcţia de preşedinte, deoarece mandatul meu şi al colegilor expiră pe data de 24 august. Conform Legii partidelor, trebuie să avem alegeri, astfel încât viitorul preşedinte să poată legal semna documentele ca şi preşedinte al partidului”, a precizat Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al României, la alegerile din toamnă.

El a menţionat că în cadrul acestor şedinţe se va decide data congresului, modul în care se va candida la şefia partidului, cum se fac înscrierile, care sunt regulile, dacă e nevoie să ai susţinere, dacă acceptă partidul un independent pentru a fi candidat la Preşedinţie.

Marcel Ciolacu a participat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la Reuniunea Internaţionalei Socialiste – secţiunea Europa, la care a fost prezent şi preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, preşedintele IS.

Congres PSD în august pentru stabilirea candidatului la președinție! Stănescu: „Îmi doresc să fie un membru PSD”

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.