Acasă Noutăți Marcel Ciolacu, ironic după ce Geoană a sugerat că i s-ar fi cerut să candideze susținut de PSD: Am sunat-o pe doamna Șoșoacă să-i propun să fie premier

Marcel Ciolacu, ironic după ce Geoană a sugerat că i s-ar fi cerut să candideze susținut de PSD: Am sunat-o pe doamna Șoșoacă să-i propun să fie premier

de Comunicatul
0 comentariu
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a răspuns ironic la declarația lui Mircea Geoană care susține că i s-a propus să candideze independent în cursa pentru președinția României, susținut de PSD. Ciolacu a negat într-un mod inedit.

“După ce i-am cerut lui Mircea Geoană, am plecat și am sunat-o pe doamna Șoșoacă și i-am propus să fie premier.

Niciodată PSD-ul și eu personal nu o să îmi treacă prin cap să susțin un independent din partea PSD-ului”, a declarat Marcel Ciolacu, referindu-se la declarația lui Geoană care a susținut că i s-a cerut să candideze independent, cu susținerea PSD-ului.

“Apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuţii cu ei, au venit la mine în birou. Acum ceva timp în urmă, în care dânşii au venit la mine să-mi propună să candidez independent, susţinut de PSD. De ce? Pentru un calcul foarte simplu: pentru că voturile PSD la alegerile prezidenţiale, unde vin 4 milioane de români în plus faţă de alegerile obişnuite, nu sunt suficiente ca să câştigi preşedinţia României. Vrei să câştigi preşedinţia României, strict pe PSD nu ai voturi, în turul doi nu mai votează aproape nimeni cu PSD-ul: diaspora nu, nehotărâţii nu, e o limitare. Pentru o participare la vot de 35-40%, scorul PSD-ului e foarte important. Pentru prezidenţiale, unde e 65% participare – pentru preşedinte românii se mobilizează şi merg la vot – nu sunt voturi suficiente”, a declarat Mircea Geoană la o televiziune de știri.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.