Acasă Noutăți Marcel Ciolacu, despre Primăria Capitalei: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu”

Marcel Ciolacu, despre Primăria Capitalei: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu”

de Comunicatul
0 comentariu

„În primul şi în primul rând, eu vreau să câştige bucureştenii. E normal. Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferenţă foarte mare între susţinători, nu există nicio comunicare între susţinătorii domnului Nicuşor Dan şi susţinătorii domnului Piedone. Liantul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a precizat că acesta ”va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager”. ”Un om care a demonstrat că poate”, a precizat Marcel Ciolacu, arătând că ”s-a săturat de politicienii care găsesc scuze”.

Liderul PSD a mai declarat că ”toate campaniile s-au câştigat pe vot negativ, uite cât de urât e ăla, uite cât de nenorocit e ăla”.

”Ei nu au un proiect administrativ, Nicuşor Dan nu are un proiect. După patru ani vorbim de apă caldă, de lucruri esenţiale”, a subliniat premierul.

Întrebat ce efect va avea un insucces asupra alianţei PSD-PNL, Ciolacu a spus: În primul rând nu va pierde alegerile Cătălin Cîrstoiu, dar oricum nu va afecta alianţa. Votul politic va fi unul consistent”.

”Eu nu cred că un bucureştean mai poate să îl voteze pe Nicuşor Dan, depăşeşte logica”, a mai declarat Ciolacu. 

Ciolacu: România nu poate suporta un sistem bugetar ca cel de acum. Toată această şmecherie în sistemul bugetar începe să se dezumfle

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.