Acasă Noutăți Marcel Ciolacu bifează încă o gafă: La un eveniment din Constanța și-a început discursul cu „onorată instanță”

Marcel Ciolacu bifează încă o gafă: La un eveniment din Constanța și-a început discursul cu „onorată instanță”

de Comunicatul
0 comentariu

Șeful Executivului a fost invitat la microfon pentru a vorbi despre viziunea strategică și despre ce înseamnă investițiile arabe: 

„Mă numesc Marcel. Excelența voastră Sultan Ahmed bin Sulayem, stimate domnule ministru, Excelența voastră domnule ambasador Sultan Mohamed Majed Al Ali, doamnelor și domnilor, onorată instanță…”, a citit premierul de pe foaie.

Premierul și-a dat seama imediat de gafa făcută, motiv pentru care s-a corectat zâmbind: „Asistență, scuzați-mă. Cred că este din ciclul gafelor care se mai fac”. 

Aceasta este a doua gafă notabilă a premierului Ciolacu, în cadrul unui eveniment oficial. Cu nu mai puțin de o lună în urmă, la Timișoara, în timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că “Buzău nu este în Moldova (…) vă rog NU MA JIGNIȚI”.

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj, acolo unde marele actor s-a retras la bătrânețe

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți! Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a spus premierul, cu zâmbetul pe buze.

Declarația a devenit în scurt timp virală și reacțiile n-au întârziat să apară.

Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei îi cere premierului să spună despre ce jignire personală ar fi vorba dacă Buzăul era în Moldova.

”Premierul Marcel Ciolacu a făcut joi, 25 aprilie 2024, într-o conferinţă de presă electorală la Timişoara, câteva declaraţii despre oportunitatea regionalizării României şi despre autostrada care leagă Moldova de restul ţării. În acest context a făcut zâmbind şi următoarea afirmaţie: «Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi». Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei îi cere prim-ministrului explicaţii publice în legătură cu afirmaţia făcută: despre ce jignire personală ar fi fost vorba dacă Buzăul era în Moldova?”, au transmis reprezentanţii MDM.

Un denunțător Pfizer a dat în vileag un email intern al companiei: „Dozele de vaccin care vor fi utilizate în acest program sunt separate”

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.