Acasă Noutăți Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării!

Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării!

de Comunicatul
0 comentariu
Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării!
Maluma a făcut spectacol la Neversea, cel mai mare festival de la malul mării!

Neversea, cel mai mare și așteptat festival de la malul mării, a început joi. Noaptea trecută, peste 60 de mii de oameni s-au putut bucura deja de experiența distracției pe plajă. Pe scane au urcat artiști de renume mondial. Artistul Nick Carter al legendarei trupe Backstreet Boys și-a încântat fanii cu melodiile vechi ale trupei, iar surpriza nopții de vineri a fost superstarul columbian Maluma. Show-ul s-a terminat cu un uimitor spectacol de artificii. 

Maluma, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, vineri seara.

A fost unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la festival, iar asta s-a văzut prin numărul mare de fani care au cântat fiecare piesă alături de el.

Momentul cel mai aşteptat a fost când Maluma a coborât de pe scenă pentru a face un selfie cu fanii. Pe scenă au urcat aseară şi DJ de renume precum Don Diablo sau Mahmut Orhan. Distracţia continuă şi în această seară cu Salvatore Ganacci şi mulţi alţi artişti.

Emily Burghelea, accidet grav în vacanță! Influencerița are nevoie de mai multe operații, după ce a fost la un pas de moarte! FOTO

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.