Acasă Noutăți Locul unde oamenii trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori. Cum reușesc această performanță

Locul unde oamenii trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori. Cum reușesc această performanță

de Comunicatul
0 comentariu

Locul unde oamenii trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori. Cum reușesc această performanță

Locul unde oamenii trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori. Foto: Profimedia
Locul unde oamenii trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori. Foto: Profimedia

Să trăiești până la 120 de ani, să fii capabil să fii părinte la vârsta de 65 de ani și să nu dezvolți tumori pare a fi un rezultat incredibil și mult dorit. Cu toate acestea, nu este doar un vis îndepărtat sau o ficțiune, ci există într-adevăr o populație specială care a reușit să atingă aceste performanțe remarcabile.

Deşi sună incredibil, chiar există o populaţie a cărei membri trăiesc foarte mulţi ani, nasc copii la vârste înaintate şi sunt extrem sănătoşi.  

Membrii populaţiei Hunza sunt mereu zâmbitori, plini de viaţă şi puternici. Cei care fac parte din populaţia Hunza au un aspect atât de tineresc, încât mulţi oameni sunt şocaţi de vârsta lor adevărată.

Imagine

Aceşti oameni mănâncă multe caise. Ei par să provină de pe altă planetă, dar nu este cazul. Oamenii din populaţia Hunza trăiesc în munţii din nordul Pakistanului, există aproape 87.000 de membri ai acestei comunităţi şi sunt persoane cu adevărat speciale deoarece ei trăiesc, în medie, o sută de ani.

Imagine

Această populaţie este dovada vie a modului în care dieta şi stilul de viaţă afectează oamenii. Populaţia Hunza face baie în apă rece ca gheaţa, chiar dacă apa are temperaturi sub zero grade. Ei consumă doar mâncarea şi alimentele pe care le-au cultivat cu mâna lor. Mănâncă fructe şi legume, nuci, consumă multe caise uscate, o varietate de cereale (în special mei, hrişcă şi orz), leguminoase şi mai puţină brânză, lapte şi ouă.

Imagine

Aceşti oameni merg mult, dar mănâncă puţin.

Cei din populaţia Hunza nu iau gustări, doar micul dejun şi prânzul. Însă aceşti oameni merg mult pe jos, până la 15 sau 20 de kilometri pe zi. Ei consumă rareori carne, chiar şi de două ori pe an. Iar atunci când consumă carne, consumă doar miel sau pui. De asemenea, aceşti oameni râd foarte mult.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.