Acasă Noutăți Liberalii nu renunță la ideea de a avea candidat propriu la prezidențiale. Rareș Bogdan: PNL e un partid cu blazon, care e obligat să aibă candidat

Liberalii nu renunță la ideea de a avea candidat propriu la prezidențiale. Rareș Bogdan: PNL e un partid cu blazon, care e obligat să aibă candidat

de Comunicatul
0 comentariu
Rareș Bogdan / Foto: inquam Photos
Rareș Bogdan / Foto: inquam Photos

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat joi, că PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale. El a vorbit şi despre alegerile locale, precizând că împreună cu PSD vor avea peste 90% din comunele şi din oraşele României.

Întrebat, joi, despre afirmaţia sa că îl va obliga pe preşedintele PNL Nicolae Ciucă să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă, Rareș Bogdan a răspuns: ”Eu nu pot să obliga pe nimeni, partidul poate să facă o propunere, dar de obligat nu putem să îl obligăm. În schimb, preşedintele va ţine cont, aşa cum vă spunea (..) de opţiunea partidului. 

Cât privește  o posibilă renunțare a lui Nicolae Ciucă la canidatură pentru susţinerea lui Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PNL a spus: ”Pot să vă spun un singur lucru, PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale”.

”Toate scenariile le vom discuta după data de 10 iunie, când vom vedea rezultatele  la alegerile europarlamentare şi locale. Vă asigur că la locale, cu ajutorul bunului D-zeu şi al raţionalităţii românilor, vom avea peste 90% din comunele şi din oraşele României din partea PNL sau PSD, respectiv peste 95%”, a mai spus Rareş Bogdan. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.