Acasă Noutăți Legumele, gata să fie transformate în medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea înlocui vaccinul: studiu halucinant

Legumele, gata să fie transformate în medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea înlocui vaccinul: studiu halucinant

de Comunicatul
0 comentariu
Legumele, gata să fei transformate în medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea înlocui vaccinul: studiu halucinant
Legumele, gata să fei transformate în medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea înlocui vaccinul: studiu halucinant

Politicienii din statul american Tennessee au adoptat un proiect de lege care impune ca alimentele ce conțin vaccinuri sau substanțe asemănătoare acestora să fie etichetate ca medicamente farmaceutice. Totul, după ce o echipă de cercetători a studiat posibilitatea ca serurile să fie încorporate în produse agricole. Cu alte cuvinte, plante banale precum salata sau spanacul ar putea deveni un înlocuitor pentru injecția făcută la cabinetul medical. Proiectul de lege din Tennessee vine ca o reacție la ceea ce presa a numit „salata vaccinală”. 

Măsura votată de politicienii americani presupune ca alimentele care conțin vaccinuri sau substanțe asemănătoare acestora să fie etichetate drept medicamente. Astfel medicii ar putea prescrie legume în loc de injecție, au declarat republicanii care au făcut propunerea.

Virusolog de top: „Urmează un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați. Cineva trebuie să spună adevărul!”

Specialiștii vor să vadă dacă ARN-ul mesager poate fi implantat în plantele comestibile. Pentru studiu, au primit jumătate de milion de dolari.

Tehnologia pe bază de ARN mesager este folosită de unele dintre cele mai întâlnite companii farmaceutice din SUA. Printre acestea, Pfizer și Moderna. Dacă noul studiu va avea succes, o plantă ar putea conține suficient ARN pentru a vaccina o singură persoană.

Majoritatea republicanilor a votat în favoarea proiectului de lege, pe când democrații au votat împotrivă. Dacă guvernatorul din Tennessee va semna legea, statul american va fi primul care poate clasifica alimentele drept medicamente.

Citește și Milioane de doze de vaccin anti covid expiră în depozite / Criză în sistemul medical

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.