Acasă Noutăți Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie surprinzătoare cu privire la copii – EVENIMENTUL ZILEI

Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie surprinzătoare cu privire la copii – EVENIMENTUL ZILEI

de Comunicatul
0 comentariu

Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie surprinzătoare cu privire la copii Kate Middleton. Sursa foto: https://www.royal.uk/the-princess-of-wales

Kate Middleton și Prințul William nu vor ca Louis și Charlotte să treacă prin tot ceea ce a trecut prințul Harry în copilărie și, din acest motiv, spun surse regale, au decis să își mute copiii cât mai departe de Palatul Buckingham.

Kate Middleton și William vor să-și mute copiii departe de casa regală

Kate Middleton și Prințul William pregătesc o mișcare destul de radicală cu privire la prințesa Charlotte și prințul Louis. Regalii ar avea în plan să îi mute cât mai departe de Palatul Buckingham deoarece se tem pentru viitorul lor.

În planul lui Kate și William nu intră în discuție și prințul George, moștenitorul tronului, care va trebui să rămână la Palatul Buckingham pentru a se deprinde de mic cu atribuțiile pe care le va avea în viitor.

Cu privire la viitorul prințesei Charlotte și a prințului Louis, potrivit surselor regale, vor locui împreună întrun apartament din Shoreditch.

Sperietoarea Europei. Diana Șoșoacă, izolată în Parlamentul European

Google Maps vine cu noutăți pentru șoferi. Aplicația care-i va scăpa de amenzi

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințesa de Wales cu copiiKate Middleton și William vor să-și mute copiii departe de casa regală. Sursa foto: Facebook

Sunt temeri mari că vor avea parte de același tratament ca cel al lui Hrrry

Autoarea britanică Kate Williams a spus că Prințul William și Kate Middleton nu vor ca Louis și Charlotte să crească și să fie tratați ca „rezervă” așa cum a mărturisit prințul Harry în carte sa.

Sursa mai spune că prințul William și Kate își doresc ca cei doi copii să crească cât mai departe de casa regală,  pentru a fi protezați. Așadar, s-ar putea ca Prințul George să fie separat de frații săi mai mici.

Potrivit mai multor surse care au lucrat la Buckingham și la Palatul Kensington, acest lucru se va face în baza unor „planuri radicale de remodelare a monarhiei britanice atunci când prințul William și Prințesa Kate urcă pe tron”.

Kate Middleton își expune copiii foarte rar

Kate Middleton este o mamă foarte implicată în creșterea și educația copiilor săi. Și, ca o mamă grijulie, învățând și din istoria familiei regale, face tot posibilul ca cei trei copii să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Poate acesta este și motivul pentru care vrea ca Louis și Charlotte să fie crescuți după alte reguli în comparație cu prințul George.

Și totuși, un fost membru al personalului regal a declarat că „nu este o opțiune corectă pentru Prințul George să fie separat de frații lui”, potrivit independent.co.uk.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.