Acasă Noutăți Justin Timberlake a fost arestat. Cântărețul a fost prins băut la volan

Justin Timberlake a fost arestat. Cântărețul a fost prins băut la volan

de Comunicatul
0 comentariu

Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat la New York și a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate. Avocatul său a declarat că a fost eliberat fără cauțiune și că instanța a stabilit următorul termen de judecată, conform CNN.

Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, o destinație populară de vară pentru celebrități, din Long Island. 

Potrivit avocatului său, Justin Timberlake a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate și a fost eliberat din custodia poliției din New York, fără cauțiune. Următorul său termen de judecată este 26 iulie.

Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, urma să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, „Everything I Thought It Was”.

Fost membru al popularei trupe NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume.

Vedeta pop a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool.

Timberlake era programat să susțină două spectacole la Chicago în acest weekend, urmate de un spectacol în Madison Square Garden din New York marțea viitoare.

Câștigător de 10 ori la Premiile Grammy, Timberlake este cunoscut și pentru rolurile sale din filme, cum ar fi peliculele „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii).

Editor : M.I.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.