Acasă Noutăți Jaf armat la un hotel de 5 stele de lângă Champs-Élysées, la câteva ore după vizita lui Joe Biden. Angajaţii au fost legaţi

Jaf armat la un hotel de 5 stele de lângă Champs-Élysées, la câteva ore după vizita lui Joe Biden. Angajaţii au fost legaţi

de Comunicatul
0 comentariu

Au fost momente de panică în apropiere de Champs-Élysées, bulevardul pe unde săptămâna trecută trecea cu onoruri preşedintele american Joe Biden. Angajaţii hotelului Marignan, un renumit hotel de 5 stele din Paris, au fost victimele unui jaf armat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce oaspetele american se plimba pe celebrul bulevard al capitalei franceze, scrie Le Figaro.

Sâmbătă, Emmanuel Macron a etalat tot fastul ceremoniilor de stat pentru oaspetele său, aflat la prima vizită de stat în Franţa, la finalul comemorării a 80 de ani de la debarcarea aliaţilor în Normandia. După o ceremonie la Arcul de Triumf, limuzina preşedintelui american a coborât pe Champs-Elysées, escortată de 140 de cai şi 38 de motociclişti din Garda Republicană.

Câteva ore mai târziu, doi infractori înarmaţi cu un pistol s-au prezentat la recepţie în jurul orei 4 dimineaţa şi i-au tâlhărit pe managerul hotelului şi pe un angajat care manipula bagaje. Tâlharii i-au bătut mai întâi, înainte de a-i lega cu cabluri de calculator. Apoi au cerut acces în camera de valori, de unde au furat tot ce au găsit în cele două seifuri. Prejudiciul este estimat la 5.000 de euro.

Cei doi indivizi au fugit cu o maşină furată cu câteva minute mai devreme în apropiere de Champs-Élysées, lovindu-l pe proprietarul acesteia de mai multe ori cu patul unui pistol.

Victimele jafului au fost tratate de pompieri, în timp ce proprietarul maşinii a fost dus la spital.

O anchetă a fost deschisă de Parchetul din Paris pentru jaf armat comis de o grupare organizată, infracţiune pentru care pedeapsa cu închisoarea ajung la 30 de ani. Investigaţiile sunt încă în curs de desfăşurare.

Editor : G.M.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.