Acasă Noutăți Irinel Columbeanu a spus cu ce se ocupă Monica Gabor în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

Irinel Columbeanu a spus cu ce se ocupă Monica Gabor în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

de Comunicatul
0 comentariu
Irinel Columbeanu a spus cu ce se ocupă Monica Gabor în America
Irinel Columbeanu a spus cu ce se ocupă Monica Gabor în America

Irinel Columbeanu a făcut recent o serie de dezvăluiri despre viața pe care fosta sa soție, Monica Gabor, o duce în America.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2006 iar un an mai târziu s-a  născut fiica lor numită Irina. După cinci ani de căsnicie, relația lor a ajuns la final și în 2011 au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate.

Monica Gabor și-a găsit fericirea în brațele unui om de afaceri chinez. Cei doi au stabilit împreună viața în America, evitând totodată să aducă atenția publicului asupra relației lor. Căsătoria lor a fost celebrată în secret, și numai după ce au semnat actul de căsătorie, Monica a luat numele de familie Poe Qui Ying Wangsuo.

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Irinel Columbeanu a mărturisit că încă mai ține legătura cu fosta soție, și a dat detalii din viața acesteia din SUA. Fostul miilionar de la Izvorani și-a exprimat regretul că Monica nu a reușit să-și realizeze visul de a deveni actriță.

„Țin legătura și cu Monica. Am observat că este destul de cunoscută în America. Nu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși. Numele ei este Poe Qui Ying Wangsuo. Nu o mai cheamă Monica Columbeanu.

De organizarea nunții noastre nu m-am ocupat eu, ci nașul meu, care locuiește în Cluj-Napoca. El a fost cu organizarea. Au fost mai multe trupe, care au interpretat niște cântece care le plăceau mirilor, adică Monicăi și mie. Din păcate, de la nuntă nu mai am albume, au ars foarte multe, dar am un album cu fiica mea pe care îl păstrez cu sfințenie la mine în cameră”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni tv.

Deși Monica nu a reușit să-și realizeze visul de a deveni o vedetă internațională, ea se descurcă foarte bine în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este profesoară de engleză, dar se ocupă și de firma soțului ei, Mr. Pink.

„Monica este în continuare profesoară de engleză, meserie pe care a practicat-o mult timp după ce a ajuns în Statele Unite. De asemenea, ea are grijă de firma soțului ei, domnului Pink. Este firma care a dezvoltat o aplicație din care s-a creat TikTok”, a precizat Irinel Columbeanu”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.