Acasă Noutăți Iohannis îl felicită pe Alexander Stubb pentru victoria în alegerile din Finlanda: „Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună”

Iohannis îl felicită pe Alexander Stubb pentru victoria în alegerile din Finlanda: „Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună”

de Comunicatul
0 comentariu

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică seară, un mesaj de felicitare noului preşedinte al Finlandei, Alexander Stubb.

„Felicitări lui Alexander Stubb pentru victoria din cadrul alegerilor prezidenţiale din Finlanda!”, a scris, duminică seară, pe platforma X, Klaus Iohannis.

Preşedintele a afirmat că cele două ţări vor continua cooperarea şi să apare valorile euroatlantice.

„Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună şi să dezvoltăm parteneriatul european strâns dintre România şi Finlanda. Vom continua să ne apărăm valorile euroatlantice”, a adăugat şeful statului.

Alexander Stubb, fost prim-ministru, candidat din partea Partidului Coaliţiei Naţionale, de centru-dreapta, a câştigat alegerile prezidenţiale din Finlanda, duminică, învingându-l pe Pekka Haavisto, fost prim-ministru şi membru al Partidului Verde, care şi-a recunoscut înfrângerea.

Editor : C.L.B.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.