Acasă Noutăți Iohannis, despre OUG contestată de șoferi: „Problema drogurilor a tot crescut. Trebuie luate măsuri, dar să fie corecte”

Iohannis, despre OUG contestată de șoferi: „Problema drogurilor a tot crescut. Trebuie luate măsuri, dar să fie corecte”

de Comunicatul
0 comentariu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în contextul discuţiei privind testele pentru droguri făcute de poliţie în trafic, că problema drogurilor a tot crescut şi există probleme cu drogurile până şi în şcoli, câteodată la şoferi, şi trebuie luate măsuri, dar să fie corecte.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat la Washington despre controversa privind testele pentru droguri făcute de poliţişti în trafic.

„Ceva trebuie făcut. (..) Am avut şi aici prea multe accidente şi prea multe incidente. Problema drogurilor a tot crescut, ştiţi foarte bine discuţiile pe care le-am găsit şi în spaţiul public. Există probleme cu drogurile până şi în şcoli, există câteodată la şoferi şi trebuie luate măsuri, dar aceste măsuri trebuie să fie corecte”, a răspuns preşedintele.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că este treaba ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma controalelor drugtest, el precizând că modificarea se referă la faptul că în maximum 72 de ore să fie dat răspunsul de la IML, iar în cazul în care statul român nu se încadrează în termen permisul să fie restituit până când vor fi gata rezultatele analizei.

Editor : Bianca Chirilă

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.