Acasă Noutăți Ioan Niculae și legăturile de afaceri cu Ovidiu Toma, „regele criptomonedelor” și prieten la cataramă cu Coldea

Ioan Niculae și legăturile de afaceri cu Ovidiu Toma, „regele criptomonedelor” și prieten la cataramă cu Coldea

de Comunicatul
0 comentariu
Foto arhivă
Foto arhivă

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat condiționat din închisoare în mai 2022, chiar cu patru luni înainte de nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma, regele criptomonedelor din România. 

Ieșirea din penitenciar a fost aprobată de judecătorii din Ploiești, după ce acesta fusese mutat în penitenciarul din Prahova. Omul de afaceri care a condus ani la rând topul bogaților din România a fost reprezentat în sala de judecată de un avocat din oficiu.

Proprietățile ascunse ale lui Florian Coldea: bunuri de lux dobândite după ce statul paralel a făcut ani la rând dosare la comandă

Eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae a venit după ce a încercat de trei ori să iasă din închisoare în timp ce era încarcerat la Poarta Albă. Cererile omului de afaceri au fost respinse de judecătorii de la Constanța pe bandă rulantă, după fiecare contestație depusă de Direcția Națională Anticorupție. 

Ioan Niculae a fost prevenit de un fost șef al SRI că urma să fie arestat: „Ordinul a venit din afară”

La 4 luni de la eliberare, omul de afaceri care a făcut milioane de euro din agricultură, producerea de îngrășăminte chimice și fotbal a mers la nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma. Evenimentul din familia lui Niculae a avut loc la un restaurant de lux din Sinaia, unde au fost invitate 150 de persoane.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.