Acasă Noutăți INCREDIBIL! Timp de 34 de ani s-a prefăcut orb ca să încaseze pensia de handicap. Cum a fost prins

INCREDIBIL! Timp de 34 de ani s-a prefăcut orb ca să încaseze pensia de handicap. Cum a fost prins

de Comunicatul
0 comentariu
34 de ani s-a prefăcut orb ca să ia pensie de handicap. Foto/Profimedia
34 de ani s-a prefăcut orb ca să ia pensie de handicap. Foto/Profimedia

Un italian în vârstă de 84 de ani s-a prefăcut că este orb timp de 34 de ani, perioadă în care a încasat o substanțială pensie de handicap. 

Poliţiştii din Torino au primit un pont potrivit căruia un italian care primeşte pensie de handicap se preface orb. Autorităţile au demarat o anchetă care a ţinut luni de zile, timp în care bătrânul a fost monitorizat constant.

Bărbatul a fost demascat după ce poliţiştii au observat cum se plimbă pe stradă fără niciun ajutor şi fără vreun instrument pentru nevăzători. Mai mult, italianul a fost văzut cum scotea bani de la bancomat fără nicio problemă. Astfel, poliția a decis să-l plaseze autorităților judiciare pentru infracțiunea de înșelăciune calificată împotriva statului, scrie Torino Today.

Obligat să ramburseze toţi banii

Bărbatul avea în conturi peste 90.000 de euro, sumă care i-a fost confiscată preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, italianul va fi obligat să ramburseze toţi banii pe car ei-a primit din indemnizaţiile de handicap în cei 34 de ani cât a pretins că este orb.

Medicii oftalmologi care l-au declarat orb pe bărbat sunt implicaţi şi ei în ancheta poliţiei şi ar putea fi găsiţi vinovaţi. Prima dată, italianul a primit o adeverinţă potrivit căreia suferea de probleme de vedere, iar după patru ani, doctorii au constatat că era orb.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.