Acasă Noutăți INCREDIBIL! Polițist local, călcat cu mașina de șoferul drogat pe care tocmai îl amenda VIDEO

INCREDIBIL! Polițist local, călcat cu mașina de șoferul drogat pe care tocmai îl amenda VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu

INCREDIBIL! Polițist local, călcat cu mașina de șoferul drogat pe care tocmai îl amenda VIDEO

Foto/Arhivă/Inquam
Foto/Arhivă/Inquam

Momente halucinante, în plin centrul Timișoarei. Un polițist local a fost călcat de șoferul pe care tocmai îl amenda, pentru că l-a găsit drogat la volan.

Incidentul s-a petrecut astăzi, când polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ”îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi trimis procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe strada Palanca.

În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, după care a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare.

Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul unei echipe de televiziune care se afla in zonă.

Șoferul violent a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor. În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.