Acasă Noutăți Incident pe calea ferată București Nord – Constanța. Degajare de fum la locomotiva unui tren, garnitura a fost oprită într-o gară

Incident pe calea ferată București Nord – Constanța. Degajare de fum la locomotiva unui tren, garnitura a fost oprită într-o gară

de Comunicatul
0 comentariu

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost puse în pericol. Pasagerilor din acest tren li se va oferi apă în stațiile Ciulnița și Fetești.

Trenul IR 1881 își va relua circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor. Această întârziere nu afectează și circulația altor trenuri.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate, a transmis compania.

Numeroase trenuri care pleacă din Gara de Nord au întârzieri semnificative, de ordinul zecilor de minute, ca urmare a restricțiilor de vitează impuse ca urmare a valului de căldură extremă. 

Vezi AICI tabela plecări/sosiri.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.