Acasă Noutăți Incendiu puternic de vegetație lângă un azil de bătrâni, în Poarta Albă. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Incendiu puternic de vegetație lângă un azil de bătrâni, în Poarta Albă. A fost activat Planul Roșu de intervenție

de Comunicatul
0 comentariu

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit joi după amiază, lângă un cămin de bătrâni din comuna Poarta Albă. În sprijinul pompierilor din Constanţa au fost trimise autospeciale din Ialomiţa, Călăraşi şi Bucureşti – Ilfov. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi după amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în comuna Poarta Albă, lângă un azil de bătrâni. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, iar ulterior au mai venit alte două maşini în sprijin.

De asemenea, la faţa locului se vor deplasa alte patru maşini de stingere de la ISU Ialomiţa, ISU Bucureşti – Ilfov şi ISU Călăraşi.

Pompierii asigură protecţia azilului pentru ca flăcările să nu ajungă în zona acestuia, iar bătrânii au fost evacuați. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Editor : C.L.B.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.