Acasă Noutăți Incendiu în Centrul Vechi din București, la acoperișul unei clădiri. Pompierii intervin cu dificultate – VIDEO

Incendiu în Centrul Vechi din București, la acoperișul unei clădiri. Pompierii intervin cu dificultate – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu

UPDATE 21:30 – 

Suprafața afectată la nivelul podului și acoperișului este de aproximativ 300 mp. Podul nu este compartimentat, iar în interior se găsesc depozitate materiale din lemn, mase plastice etc.

Incendiul este localizat.

Incendiu la acoperișul unei clădiri din Centrul Vechi. Autoritățile anunță că s-a intervenit de urgență:

“Degajare de fum la acoperișul unei clădiri în strada Șelari din Centrul Istoric. Se realizează accesul în clădire pentru căutarea și evacuarea persoanelor, respectiv pentru identificarea focarului. Sunt alertate cinci autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare, autoscară. Nu sunt persoane rănite”, anunță autoritățile.

Conform unor martori din zonă, mașinile de pompieri au înaintat cu dificultate din cauza aglomerației de pe străzile înguste din Centrul Istoric, lucru confirmat și de autorități:

“Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate din Splaiul Independenței prin strada Șelari. Au fost luate măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile în zona de intervenție. Regimul de înălțime al clădirii este Parter + 1 etaj + pod. Podul este comun pentru tot ansamblul de clădire. Se acționează atât din interior pentru stingere, cât și din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperișului.”

Imagine

Imagine

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.