Acasă Noutăți Imagini din timpul atacurilor de la granița României. Reacțiile oamenilor din Tulcea: Toată lumea e speriată, treaba e tot mai serioasă

Imagini din timpul atacurilor de la granița României. Reacțiile oamenilor din Tulcea: Toată lumea e speriată, treaba e tot mai serioasă

de Comunicatul
0 comentariu

Au apărut imagini filmate în timpul atacurilor de azi-noapte cu drone, din porturile ucrainele Reni și Ismail. Trei oameni au fost răniți în aceste atacuri. Din cauza exploziilor, mai multe mașini și drumuri au fost distruse în Portul Ismail. “Nicio dronă nu a ajuns în România”, a anunțat MApN. Mesajele Ro-Alert trimise de autoritățile române i-au trezit din somn de mai multe ori pe locuitorii din Tulcea. Oamenii s-au speriat din cauza bubuiturilor puternice, dar și din cauza avioanelor are au survolat spațiul aerian.

Șase ore a durat alarma de atac aerian.

Femeie: S-au auzit, deci au fost avioane, au survolat toată noaptea și s-au auzit și bubuiturile.

Reporter: V-ați speriat?

Femeie: Un picuț, dar pentru că treaba este din ce în ce mai serioasă.

Bărbat: M-am enervat că nu vreau alertă, vreau ca antieriana românească să doboare dronele rusești. Degeaba suntem în NATO, nu putem să doborâm niște drone rusești?

Bărbt: Toată lumea e speriată de așa ceva. Vrem să mergem liniștiți pe stradă și alții sunt răutăcioși.

Femeie: Mi-au stricat tot somnul. Eu sunt calmă, nu mă sperii, dar mi-a deranjat somnul, asta e problema.

Rușii au vizat porturile ucrainene Ismail și Reni cu un val de drone. Aparatele de zbor au fost distruse înainte să își atingă ținta. Una dintre drone a fost distrusă chiar deasupra mării. Potrivit aviației ucrainene, dronele au venit din Crimeea. 

Editor : G.M.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.