Acasă Noutăți Imagini apocaliptice! O tornadă uriașă a luat viața unui om și i-a rănit pe alți 79 – VIDEO

Imagini apocaliptice! O tornadă uriașă a luat viața unui om și i-a rănit pe alți 79 – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu

Tornadă devastatoare în China

Evenimentul tragic s-a produs în cantonul Dongming din provincia Shandong, situată la aproximativ 530 de kilometri sud de Beijing. Biroul pentru managementul situațiilor de urgență din canton a confirmat că tornada a lăsat în urmă un bilanț tragic: un deces și 79 de răniți cu diverse grade de severitate.

„Operațiunile de salvare și ajutorare, gestionarea consecințelor dezastrului și curățarea zonelor afectate sunt în plină desfășurare”, a declarat biroul într-un comunicat oficial, subliniind intensitatea eforturilor pentru a gestiona situația de urgență.

Imagini șocante pe rețelele sociale

Imaginile captate de mass-media chineză și distribuite pe internet arată o tornadă uriașă de culoare gri, cu o înălțime impresionantă, mișcându-se rapid și proiectând în aer diverse obiecte și materiale. Înregistrările video postate pe platforma chineză Weibo arată drumuri blocate de resturi de lemn și piatră, panouri rupte, mașini cu geamurile sparte și arbori prăbușiți.

Această tornadă se adaugă unei serii lungi de fenomene meteorologice extreme care au afectat China în această vară. De la valuri de căldură și secetă până la ploi torențiale, țara a fost lovită de o varietate de condiții meteorologice neobișnuite pentru acest anotimp. Inundații și alunecări de teren provocate de ploi abundente au avut consecințe tragice în sudul Chinei, unde mai multe persoane au pierit.

Autoritățile chineze continuă să monitorizeze situația și să ofere sprijin victimelor acestui dezastru natural, iar eforturile de recuperare și reconstrucție sunt în plină desfășurare în regiunea afectată. 

Breaking news: A huge and violent #tornado was reported in #Dongming in the Chinese province of #Shandong#China pic.twitter.com/lEI3ATAQRv

— Barong (@Barong369) July 5, 2024

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.