Acasă Noutăți Horoscopul zilei, luni, 13 mai 2024. Astrele încurajează abordările neconvenționale. Patru zodii își vor atinge obiectivele

Horoscopul zilei, luni, 13 mai 2024. Astrele încurajează abordările neconvenționale. Patru zodii își vor atinge obiectivele

de Comunicatul
0 comentariu

Ziua începe cu conjuncția dintre Soare în Taur și Uranus în Taur, care scoate în relief latura neconvențională a lucrurilor. Semnele sunt sfătuite să încerce cât mai multe activități noi.

Pe plan profesional, sextila dintre Venus în Taur și Saturn în Pești stimulează ambiția și face în așa fel încât să ni se pară atât de plăcut să lucrăm la obiectivele noastre.

Nu în ultimul rând, Luna intră în Leu, amintindu-ne că cel mai important e să ne bucurăm de viață așa cum putem.

Berbec

Banii curg din cer în cursul zilei de mâine, sau cu siguranță așa ți se va părea fiindcă întâlnești prosperitatea și abundența la fiecare pas. Poate că ți se mărește salariul, o rudă îți oferă un cadou generos, bifezi o vânzare colosală sau primești în sfârșit undă verde pentru un credit. Toate aceste beneficii vor veni aproape fără niciun cost.

Taur

Strălucești prin individualitatea ta. Este timpul să faci ce îți spune inima, chiar și atunci când toți ceilalți ridică sprâncenele întrebător, nefiind de acord cu dedicația ta. Poate că e cazul să fugi în lume să te măriți cu alesul/aleasa inimii tale sau poate că și mai indicat e să îți dezvolți acel hobby într-un job part time. Cine spune că nu îți poți câștiga existența ca organizator de petreceri pentru câini?

Gemeni

Dai peste un concept atât de interesant că o să faci noaptea albă pentru că nu te mai poți opri să cercetezi fiecare aspect al noului tău interes. Această curiozitate se va transforma curând într-o pasiune dezlănțuită. Adevărul e că îți era dor ca mintea să îți fie consumată de sete de cunoaștere, așa că citește acea carte, ascultă acel podcast sau vizionează acel documentar.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 mai. Timpul potrivit pentru a pune bani la saltea. Trei zodii vor avea șanse de a câștiga în plus

Rac

Ai un vis, unul la care năzuiești cu toată puterea ființei, dar în secret, fiindcă e atât de nebunesc încât nu ai îndrăznit să îl împărtășești nimănui? Nu e nimic, visele imposibile sunt specialitatea lui Uranus în Taur și primesc susținere și de la Soarele în aceeași zodie. Fă ceva ca să îl aduci la îndeplinire, fie că postezi în social media sau trimiți un mail cuiva care te poate ajuta să îl înfăptuiești.

Leu

Ești remarcat/ă în sfârșit, de persoana potrivită, și pentru lucrurile potrivite. Așadar, nu te teme să spui ceea ce gândești și să fii exact tu, cu toate „excentricitățile” tale. Sub nicio formă nu propaga o imagine despre care consideri că ar fi pe placul societății și nu proiecta idei care nu îți aparțin. La început lumea va fi șocată, dar apoi se vor prosterna în fața unicității tale.

Fecioară

Nu e deloc greu să îți schimbi viața mâine dacă înțelegi că o convingere sau un principiu de viață sunt nefondate. E ca și cum Cosmosul ar fi pocnit din degete și se produce pentru tine un Big Bang personal, în care simți că renaști. Dispar obstacolele și piedicile din cale și drumul ți-e învăluit în lumină fiindcă îți dai singur/ă permisiunea să reușești.

Zodiac CHINEZESC săptămâna 13-19 mai 2024. Dragonul aduce idei inovatoare. Patru zodii vor primi daruri neașteptate

Balanță

Primești exact ceea ce ai nevoie în cursul zilei de mâine, un motiv în plus să îți începi ziua cu recunoștință, spun astrologii. Va ajuta să știi ce îți dorești, să ai o viziune limpede asupra a ce necesiți, dar și să ai deschiderea să lași Universul să te surprindă, cu infinita sa înțelepciune. Când te lași în voia sa, poți descoperi că ți s-a pregătit ceva mai măreț decât ți-ai fi putut închipui tu.

Scorpion

Interacțiunile tale sunt intense și surprinzătoare. Poți întâlni o persoană atât de rară și de specială încât te lasă cu gura căscată. E altfel, așa că te atrage precum un magnet și ai face orice ca să te apropii mai mult de ea sau să o cunoști mai bine. Se pare că va fi începutul unei frumoase prietenii sau poate chiar ceva mai mult.

Săgetător

Precum un magician care rotește o dată din baghetă și schimbă ceva pentru totdeauna, așa te vei simți când pui în aplicare un mic obicei nou, care îți sporește însă fantastic productivitatea. Poate că modifici ora de culcare și constați că nu mai ești aplecat/ă spre procrastinare când creierul tău e odihnit sau poate că îți pui telefonul pe mute ca să nu mai fii deranjat/ă de notificări.

4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani

Capricorn

Se anunță o zi pe care nu o vei uita prea curând. Ori descoperi un hobby, ori te îndrăgostești, spune horoscopul de mâine. Dacă alegi a doua cale, să știi că această pasiune va fi puternică și te va lua cu totul prin surprindere. Cine știe, poate chiar o să ajungi acasă și o să te trezești protagonista dintr-un scenariu romantic cu cine la lumina lumânărilor și un pat plin cu petale de trandafir?

Vărsător

Îți adori familia, sunt lumina ochilor tăi, dar uneori trebuie să admiți că drumurile voastre trebuie să se despartă. Se întâmplă acest lucru mâine, atunci când simți că nu mai poți păși pe aceeași cale ca și ei. Da, poate că alegerea ta nu e îmbrățișată de părinți, îi îngrijorează pe bunici și nu e ceea ce ți-ar recomanda frații sau surorile, dar e proprie ție și are amprenta inimii tale.

Pești

Primești șansa de la Univers de a vedea cum ar putea arăta restul vieții tale cu o singură idee senzațională pusă în practică. Ai această revelație aproape din senin sau în timp ce meditezi și se pare că își va modifica cursul vieții. Nu ezita să pui pe hârtie un plan și să stabilești pași mici, meticuloși, prin care să îți atingi obiectivul. Poți trasa cursul unei părți a vieții tale.

Norocul în dragoste le surâde acestor 3 zodii. Marele Benefic Jupiter le protejează tot restul anului 2024

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.