Acasă Noutăți Horoscopul dragostei, săptămâna 20 – 26 noiembrie. Pasiuni explozive, astrele sunt puse pe fapte mari. 3 zodii au șanse să își găsească sufletul pereche

Horoscopul dragostei, săptămâna 20 – 26 noiembrie. Pasiuni explozive, astrele sunt puse pe fapte mari. 3 zodii au șanse să își găsească sufletul pereche

de Comunicatul
0 comentariu

În această săptămână, cuplurile vor simți o creștere a energiei și a curajului de a-și exprima dragostea în modurile cele mai sincere și intense. Cu entuziasmul plutind în aer, în special la începutul săptămânii, îndrăgostiții vor reuși să se bucure de fiecare moment petrecut împreună, indiferent cât de banal ar părea.

Intrarea Lunii în Pești, de pe 20 noiembrie, va aduce liniște și iubire, fiindcă multe zodii vor pune accentul pe intensitatea sentimentelor și vor încerca să profite de scânteile existente. Tot atunci, multe probleme ar putea fi rezolvate datorită vibrațiilor unei poziționări cheie în Univers.

Este vorba despre sextilul format între Soarele în Scorpion și Pluto în Capricorn, care va încuraja toate cuplurile să scape de tensiunile inutile.

Se întâmplă odată la 30 de ani. Conjuncția Marte-Soare în Scorpion de pe 18 noiembrie aduce schimbări cruciale fiecărei zodii în parte

Când Soarele intră în Săgetător, pe data de 22, marcând oficial debutul sezonului Săgetătorului, lucrurile se schimbă în bine și pentru nativii singuri. Atunci vor avea ocazia să cunoască persoane noi care să li se pară interesante și de care vor dori să se apropie. Se pot naște relații de durată dacă de ambele părți există interes și dorință.

Pe 24 noiembrie, când Marte ajunge în Săgetător, toată lumea va avea parte de experiențe unice, fiindcă energiile acestei mișcări planetare aduc noi începuturi și provocări. Asta înseamnă că monotonia din cuplurile de lungă durată ar putea dispărea. Foarte tare, nu? Este minunat cum astrele ne ajută să nu pierdem iubirea, condimentând-o săptămânal cu evenimente imprevizibile!

Berbec  

Conversațiile pasionale vor menține flacăra vie în relația ta, așa că nu ezita să discuți cu partenerul/a despre fanteziile pe care le ai. Veți avea ocazia să experimentați împreună tot felul de senzații noi și nu doar în dormitor.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie. A venit vremea soluțiilor cosmice. Patru zodii se vor trezi că li se deschid căile spre succes

Taur 

În această săptămână, vei găsi o cale prin care poți întări conexiunea existentă. Relația ta va trece la următorul nivel dacă știi cum să îi spui persoanei de lângă tine ce simți și ce așteptări ai.

Gemeni  

Curiozitatea va juca un rol important în viața ta de cuplu, mai ales dacă multă vreme nu te-a interesat ce simte iubitul/a dincolo de ceea ce îți declară. Acum vei dori să îi citești gândurile ca să fii sigur/ă că iubirea voastră este reală. Acest lucru este imposibil, dar îi poți da încredere, astfel încât să îți mărturisească de bunăvoie.

Rac 

O să realizezi că doar discuțiile lungi și profunde te vor ajuta să îți cunoști partenerul/a îndeajuns. Nu trebuie să îți fie teamă să lansezi provocări și să dezbateți împreună anumite subiecte de interes comun.

Leu  

Dacă ești într-o relație de lungă durată, legătura dintre tine și sufletul pereche se poate adânci în această perioadă. Încearcă să nu grăbești lucrurile, mai ales dacă știi că o ceartă ar putea distruge toată fericirea de care ai nevoie.

3 zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024. Viața lor va lua o cu totul altă turnură

Fecioară 

În această săptămână, înveți să îți prețuiești relația. Înainte credeai că totul ți se cuvine și nu depuneai eforturi pentru a păstra armonia între tine și partener/ă, dar acum lucrurile s-au schimbat. Ai conștientizat că trebuie să ai grijă de iubire, mai ales când este reciprocă.

Balanță 

Aceste zile îți vor aduce emoții intense și entuziasm. Dacă ai deja o relație, vei trece prin multe aventuri palpitante alături de jumătatea ta. Dar dacă ești singur/ă, cresc șansele să găsești pe cineva exact pe placul tău. Nu îți pierde speranța!

Scorpion  

O să simți nevoia mai mult ca oricând să comunici din ce în ce mai deschis cu iubitul/a, scrie DivaHair. Anumite frământări nu îți dau pace, așa că ai nevoie ca persoana de lângă tine să te liniștească în momentele grele.

Topul celor mai credincioase zodii – Cine sunt habotnicii horoscopului

Săgetător  

Trebuie să asculți cu atenție ce are de spus partenerul/a. Este important să cunoști și părerea sa, căci altfel relația nu va funcționa. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele voastre și să vi le respectați reciproc.

Capricorn 

Vei simți că legătura emoțională dintre tine și persoana pe care o placi se adâncește. Poți visa liniștit/ă la o relație, căci în aceste zile începe să se înfiripe o idilă ce poate chiar să evolueze spre o căsătorie.

Vărsător  

În această perioadă, stai foarte bine la capitolul dragoste. Chiar dacă erai aproape de a pune punct relației în care te afli, o să îți dai seama că lucrurile mai pot fi reparate. Vei avea ceva de muncă, dar eforturile tale vor da roade rapid.

Pești  

Săptămâna 20-26 noiembrie îți aduce un amestec de romantism și intensitate emoțională. Chiar vei experimenta unele stări cu totul noi și te vei bucura că ai luptat pentru a rămâne lângă persoana pe care o iubești.

Horoscop Weekend 18-19 noiembrie 2023. Dupa 32 de ani, Marte și Soarele se întâlnesc în Scorpion. Zile explozive pentru patru zodii

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.