Acasă Noutăți Horoscop 19 noiembrie. Cel puțin una dintre zodii va avea de făcut o alegere dificilă

Horoscop 19 noiembrie. Cel puțin una dintre zodii va avea de făcut o alegere dificilă

de Comunicatul
0 comentariu

Berbec

In acest weekend se pare ca vei avea de-a face cu prietenii. Subiectele abordate cu aceste persoane sunt legate de domeniul socio-profesional in care activezi. Fii prudent si nu iti divulga intentiile sau proiectele in care esti implicat. Sunt persoane care poarta multe măști in preajma ta, așa încât nu te lăsa păcălit de vorbele lor bine ticluite.

Taur

Este rost de intalniri cu multa lume la finalul acestei saptamani. Minunat este ca ai energie, farmec, spor pentru a te descurca in orice situatie ivita. Insa, tendinta de a riposta in graba, la te miri ce maruntis, iti poate atrage oprobriul celor din jur. Alege-ti vorbele si actiunile cu grija. Depinde numai de tine daca imaginea in ochii celorlalti, se îmbunătățește in urma prestatiei tale, scrie astrocafe.

Gemeni

Te atrag subiectele filozofice, planurile de calatorie si discutiile cu oameni bine instruiti in ale vietii. Pe de alta parte iti sunt favorizate activitatile de invatare si participarea la cursuri de weekend. Poti afla multe lucuri interesante, daca ai sa-ti deschizi sufletul fata de persoanele intalnite in aceste zile. Este recomandabil sa asculti mai mult si sa vorbesti puțin.

Rac

In primul rand, gandurile si actiunile tale sunt indreptate spre imbunatatirea veniturilor, reducerea cheltuielilor si valorificarea corecta a bunurilor detinute in comun cu altii. Este bine sa te sfatuiesti atat cu cei dragi, cat si cu specialisti in chestiuni financiare, inainte de a lua decizii importante. Deocamdata, rezuma-te la achitarea facturilor curente.

Leu

Sunt zile favorabile pentru a relationa cu ceilalti, dar in mod special cu partenerul de viata si cu cei profesionali. Se pot pune bazele unor colaborari noi sau unui alt stil de viata, daca este vorba despre persoana care iti este alaturi in plan amoros. Insa, intr-un anume fel, totul stă sub semnul responsabilitatilor bine stabilite si a respectului reciproc.

Fecioara

La sfarsitul acestei saptamani esti foarte harnic si te ocupi, atat de indatoririle profesionale, cat si de treburile gospodăriei. Daca este vorba despre locul de munca ar fi bine sa ceri ajutorul colegilor, chiar daca unii poate la prima vedere mai mult te-ar obstructiona in actiuni. Ajutor primesti din multe directii, totul este sa-l accepti si sa nu fortezi nota.

Balanta

Ar fi bine sa lasi deoparte treburile zilnice si sa te gandesti la copilarie, la vremea adolescentei. Iti sunt favorizate activitatile impreuna cu persoanele mai tinere decat tine. Retraieste vremurile dragi din trecut alaturi de rude si prieteni apropiati, chiar daca pe alocuri, unii iti amintesc mai mult de neplaceri. Totul face parte din jocul vietii si are un farmec specific.

Scorpion

Finalul acestei saptamani este favorabil treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Este posibil sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, pentru a rezolva chestiuni domestice, patrimoniale sau pentru a ajuta o ruda. Pe de alta parte, fereste-te de a te implica prea mult in treburile altora, deoarece risti sa pierzi timp si energie vitala.

Sagetator

Se contureaza excursii fie in scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale in acest weekend. Un aspect important sunt banii, bunurile sau favorurile pe care le poti obtine pentru tine sau pe care le poti cheltui pentru altii. Gaseste un echilibru just intre toate acestea si fereste-te de excese. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti pot oferi informatii desoebite.

Capricorn

Sunt zile favorabile reevaluarii cheltuielilor prioritare si bugetului disponibil. Pot apărea din senin cheltuieli suplimentare fie pe mofturile celor dragi, fie constati ca ai nevoie de lucruri sau servicii noi. Totusi, provocarea acestui final de saptamana este legata de felul in care te raportezi tu la bani, bunuri si posibilitatea de a folosi strictul necesar.

Varsator

Finalul acestei saptamani iti va aduce energie, spor si o mare dorinta de socializare. Posibil ca interactiunea cu ceilalti sa lase mult de dorit, de aceea fii prudent si ajuta sau ofera sfaturi numai daca ti se cer aceste lucruri. Cel mai bne ar fi sa te ocupi de tine, să îți trasezi planuri noi, sa te debarasezi de obiceiuri, relatii, situatii care nu iti mai sunt de folos.

Pesti

Ar fi bine sa te odihnesti acasa, departe de zogomotul cotidian. Sunt momente bune pentru a medita asupra adevăratelor valori ale vietii. Zilele acestea se pot accentua conflictele profesionale, de aceea fii discret si atent la ceea ce se petrece la serviciu. Totul este sa vorbesti strictul necesar, sa eviti luarea deciziilor pripite si sa asculti atent ce iti spun ceilalti.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.