Acasă Noutăți Greva poștașilor s-a încheiat! Ce se întâmplă cu pensiile pe aprilie?

Greva poștașilor s-a încheiat! Ce se întâmplă cu pensiile pe aprilie?

de Comunicatul
0 comentariu

Greva poștașilor s-a încheiat! Ce se întâmplă cu pensiile pe aprilie?

Foto arhivă
Foto arhivă

Bogdan Ivan anunță că s-a ajuns la un acord cu sindicatele din Poșta Română. Mâine se va semna un nou contract colectiv de muncă, fiind acordate măriri salariale. 

„O să avem periodic întâlniri la minister, atât pe tema aplicării contractului colectiv de muncă, dar și asupra modului în care se derulează relația și dialogul social între cele două părți”, a declarat Bogdan Ivan.

Mâine, când va fi semnat noul contract colectiv de muncă, în care vor fi incluse și majorările de salarii, va lua sfârșit și greva. Principalii afectați de greva poștașilor au fost pensionarii, pentru că marea majoritate a seniorilor României, așa își primește pensia: lună de lună, în plic, de la poștaș. 

Citește și: Grevă generală la Poșta Română. Conducerea companiei a fost informată de sindicaliști. Care sunt cerințele angajaților

De la ce a pornit totul?

Conducerea Companiei Naţionale „Poşta Română” a luat la cunoştinţă de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România de a declanşa conflictul colectiv de muncă sub forma unei greve generale în data de 1 aprilie.

Compania subliniază că escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar Compania Naţională „Poşta Română” a luat toate măsurile pentru depăşirea acestuia. Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie, mai spunea compania.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.