Acasă Noutăți Greu de schimbat! Clotilde Armand nu se dă dusă de la primărie. Va depune plângere împotriva șefului AEP

Greu de schimbat! Clotilde Armand nu se dă dusă de la primărie. Va depune plângere împotriva șefului AEP

de Comunicatul
0 comentariu

Greu de schimbat! Clotilde Armand nu se dă dusă de la primărie. Va depune plângere împotriva șefului AEP

Clotilde Armand, pregătită pentru orice, mai puțin să piardă primăria! Foto/Inquam
Clotilde Armand, pregătită pentru orice, mai puțin să piardă primăria! Foto/Inquam

Clotilde Armand nu vrea să accepte că a pierdut bătălia pentru Primăria Sectorului 1, așa că, face ce poate și ce știe ca să-și recapete voturile pierdute. Va face plângere penală pe numele lui Toni Greblă, șeful Autorității Electorale Permanente, pentru proasta organizare a alegerilor.  

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în cursa pentru Primărie cu candidatul PSD-PNL George Tuţă, anunţă, într-o postare pe Facebook, că va depune plângere penală împotriva preşedintelui AEP, Toni Greblă ”pentru modul defectuos de organizare a alegerilor locale şi europarlamentare şi instigare la fals”.

Clotilde Armand este disperată că pierde Primăria sectorului 1 și cere renumărarea voturilor. George Tuță îi cere să înceteze circul – VIDEO

”Voi depune plângere penală împotriva preşedintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale şi europarlamentare şi instigare la fals. Se dau indicaţii pe linie politică, pentru ca procesele – verbale din mai multe secţii cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor”, afirmă edilul.

Ea consideră că această comasare produsă de PNL-PSD a dus la un volum crescut de muncă în secţiile de votare.

O nouă lovitură pentru primărița rezist Clotilde Armand. Liberalii îi arată procesele verbale: “Cifrele nu mint, George Tuță a câștigat” – FOTO

”Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli şi falsuri şi au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de judeţe din cauza oboselii şi a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă. Preşedintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-şi asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri şi să-şi depună demisia”, consideră ea.

Marţi dimineaţă, Clotilde Armand a anunţat că a depus cerere de renumărare a voturilorşi că a sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare. ”Nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166”, avertizează edilul.

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei Crina Eşanu a afirmat că la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, poliţiştii nu au înregistrat incidente asociate scrutinului. De asemenea, ea a precizat că nu există nicio plângere depusă la nivelul Sectorului 1.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.