Acasă Noutăți Google Anunta Milioane de Oameni despre o Surpriza Majora Pregatita – iDevice.ro

Google Anunta Milioane de Oameni despre o Surpriza Majora Pregatita – iDevice.ro

de Comunicatul
0 comentariu

google monitorizare dark web gratuit

Google a anunțat într-o actualizare recentă că serviciul său de monitorizare a dark web, cunoscut și sub denumirea de „raport dark web”, va fi disponibil pentru toți utilizatorii Google din 46 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie, la sfârșitul acestei luni. Raportul dark web va fi accesibil prin pagina „Rezultate despre tine” atunci când utilizatorii accesează myactivity.google.com.

Noua funcție de „raport dark web” de la Google este concepută pentru a scana partea de jos a internetului, unde datele personale pot ajunge pe mâini greșite. Algoritmii Google vor căuta informații personale scurse, cum ar fi numele, adresa, numerele de telefon și conturile de e-mail ale utilizatorilor. Aceasta este o caracteristică esențială pentru protecția datelor personale în era digitală.

„Raport dark web” este o caracteristică utilă, mai ales dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni care au fost victime ale hackingului, scurgerii de informații sau furtului de identitate. Într-un incident recent, 7,6 milioane de clienți AT&T au avut informații scurse pe dark web, forțând compania să reseteze toate codurile de acces ale utilizatorilor afectați. Cu ajutorul funcției de „raport web întunecat” de la Google, astfel de situații pot fi identificate și gestionate mai eficient.

Alte servicii, precum Proton Mail și LastPass, au implementat deja funcții similare care monitorizează dark web pentru informații despre utilizatori și parole scurse. Aceste servicii alertează utilizatorii dacă găsesc informații compromițătoare. Acum, Google se alătură acestor platforme prin lansarea „raportului dark web”, aducând o protecție suplimentară pentru utilizatorii săi din întreaga lume.

Pentru a utiliza „raportul dark web”, utilizatorii Google trebuie să acceseze myactivity.google.com și să navigheze la secțiunea „Rezultate despre tine”. Acolo, aceștia vor găsi opțiunea de a activa monitorizarea dark web și de a verifica dacă informațiile lor personale au fost compromise. Această funcție poate fi crucială pentru prevenirea furtului de identitate și pentru protejarea datelor personale.

Lansarea „raportului dark web” de către Google reprezintă un pas important în direcția protecției datelor online. Într-o lume în care atacurile cibernetice devin tot mai frecvente, astfel de instrumente sunt esențiale pentru a asigura securitatea și confidențialitatea informațiilor personale. Utilizatorii Google din cele 46 de țări incluse în această actualizare pot acum beneficia de această funcție avansată de protecție a datelor.

Funcția de „raport dark web” de la Google aduce un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii din întreaga lume. Prin monitorizarea dark web pentru informații personale scurse, Google ajută la prevenirea furtului de identitate și la protejarea datelor personale. Asigurați-vă că accesați myactivity.google.com pentru a activa această funcție și pentru a vă proteja informațiile personale în era digitală.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.