Acasă Noutăți George Simion spune că a fost avertizat că o să fie SĂLTAT: „Procurorul are un istoric de a colabora cu Statul Paralel”

George Simion spune că a fost avertizat că o să fie SĂLTAT: „Procurorul are un istoric de a colabora cu Statul Paralel”

de Comunicatul
0 comentariu
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

George Simion acuză că se încearcă scoaterea lui din schemă! Liderul AUR a vorbit despre dosarul de la Parchetul General și l-a acuzat pe procurorul care se ocupă de caz că este omul Statului Paralel. Mai mult de atât, el susține că prieteni apropiați l-au avertizat deja că va fi săltat. 

„Acest procuror are un istoric de a colabora cu Statul Paralel. Coldea și Dîncu, împotriva cărora am fost vocal, nu stau degeaba și încă au oameni în aceste instituții. Fusesem avertizat că o să fiu săltat. Eu cred că acest procuror de caz vrea să se ocupe de George Simion și de AUR ca George Simion să nu ajungă în cursa prezidențială.

Nu e normal ca un serviciu secret să monitorizeze procesele electorale, nu știu dacă mai avem democrație în România, s-a ajuns prea departe ca un competitor electoral, ca principala forță de opoziție, să fie deposedată de telefoane, laptopuri, instrumente necesare în campania electorală.

Cine l-a pus și l-a convins pe procuror, pentru că a fost trimis special, are planuri de a ne scoate în afara legii cu fel de fel de mașinațiuni”, a spus George Simion, vineri, la Parchetul General.

Simion, despre scandalul semnăturilor false: Un act disperat. Înseamnă că avem o șansă enormă să doborâm politic acest Stat Paralel

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.